Gescreend door Jeugdcloud Appstore

 logobig

Wij hebben ons best gedaan de BETERapp goed te beveiligen. Maar vanzelfsprekend laten we onze app graag zoveel mogelijk door iedereen checken en keuren, het kan er altijd alleen maar beter van worden. Onlangs is de BETERapp getest door de Jeugdcloud Appstore; een nieuw platform voor gevalideerde apps voor de jeugd.

Zoals in het testrapport staat beschreven;

The following document provides an overall summary of the App Validation that has been performed on the BETERapp on iOS and the Web Application mijn.beterapp.nl as performed in regards to a pre screening before the application can be added to the “Jeugdcloud Appstore”.

Before Applications are added to the “Jeugdcloud Appstore”, they are tested on security, privacy and functionality, to ensure the applications placed within the “Jeugdcloud Appstore” are trustworthy and add proper value to the targeted users.

Goed nieuws, want de uitslag van de keuring was positief.

The iOS Application is properly secured in its network communications and no critical issues were found in its security. No issues where found in regards to security of the BETER web app and the web app functions without any issues.

Naar verwachting gaat de Jeugdcloud Appstore dit voorjaar live met meer goedgekeurde apps voor jeugd en professionals die met jeugd aan de slag zijn.