BETER staat op symposium E-Health voor EPA

 Mensen met ernstige psychische stoornissen worden ook wel aangeduid als chronisch psychiatrische patiënten en als langdurig zorgafhankelijken. Het zijn benamingen voor personen die gezien de ernst van hun psychische problemen en de daarmee samenhangende beperkingen in het dagelijks leven langdurig behoefte hebben aan geestelijke gezondheidszorg.

Op 8 mei 2014 vindt het GGZ Plus Symposium plaats, waar e-Health voor mensen met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) het thema is. Juist voor de patiënten die veel gebruikmaken van de hulpverlening, kan e-Health veel nieuwe mogelijkheden bieden. Tijdens het symposium bezoek je verschillende ‘rooms’ om specifieke kennis op te doen. Je bepaalt zelf hoe je de dag wilt doorlopen. Is een room vol, dan kom je later nog een keer terug. Voor aanvang geeft een roombegeleider uitleg over de gang van zaken in de betreffende room. Hier vind je het programmaschema. Bloei is erbij en staat in de solutionroom met de BETERapp.

Tijdens het symposium wordt verder gekeken naar mogelijkheden voor de inzet van e-Health:

 • Wat is er allemaal op het gebied van e-Health voor EPA?
 • Hoe kunnen we dit inzetten voor de doelgroep?
 • Wat levert het nou eigenlijk op?
 • Apps
 • Beeldbellen (alle ins en outs)
 • Serious gaming
 • Onderbouwing
 • Brainstormen
 • Markt vol ideeën!
 • Een programma voor ieder wat wils
 • Bekijk de festivalgids

Informatie

Donderdag 8 mei 2014, Rotterdamseweg 270 – 2628 AT Delft.

Dit symposium wordt georganiseerd als afronding van het e-Healthproject van GGZ NHN, Parnassia Groep, Altrecht, GGZ InGeest en GGzE.

Schrijf je in voor het E-health voor EPA symposium!

 


One Response

 1. […] van marketing zitten we niet stil. In mei presenteren we BETER op twee verschillende evenementen; Het e-health voor EPA congres op 8 mei en het Navara – Apps in de zorg event op 15 mei. En we hebben een mooie folder gemaakt waarin […]