BETER staat op het Navara – Apps in de zorg event

 Op 15 mei vindt in Slot Zeist het “Apps in de zorg” event van Navara plaatst. Deze middag staat bol van de trends in ontwikkelingen binnen de zorg. De middag eindigt met presentaties van verschillende apps voor de patiënt en de hulpverlener. Wij zijn er ook bij met een presentatie over de verschuiving van de regie, van de hulpverlener naar de cliënt: Van regie bij de professional naar regie bij de cliënt…innoveren over een hobbelige weg! Ben je nieuwsgierig naar de innovatie binnen de zorg en benieuwd naar ons verhaal? Je kunt erbij zijn. Schrijf je in via de website van Navara.

Datum: 15 Mei 2014

Locatie: Slot Zeist

Programma:

14:00 Opening ( Hans Heising / Navara )
14:10 Stand van zaken bij Navara (Arnold Kamminga / Navara )
14:20 Trends in de zorg ( Johan Beun)
14:45 Ontwikkelingen in Ambulance zorg ( Ger Jacobs, directeur RAV Brabant MWN )

15:10 Koffie Break

15:30 Apps en beveiliging / Demo van UZI pas beveiliging op de iPad (AET – PKI / Poppe Wijnsma)
16:00 Apps voor patient en zorgverlener, een verschuiving in verantwoordelijkheden (Mike van Holsteijn / BeterApp)
16:30 Mobile Risk Advisory (Berry Kok / Navara)
16:55 Afsluiting (Hans Heising / Navara)

17:00 Borrel

Save the date en meld je alvast aan via het inschrijf formulier.

Tot ziens in Slot Zeist op 15 mei!


One Response

  1. […] we BETER op twee verschillende evenementen; Het e-health voor EPA congres op 8 mei en het Navara – Apps in de zorg event op 15 mei. En we hebben een mooie folder gemaakt waarin we het BETER concept nog eens uitleggen. Bekijk de […]