Inspiratiesessie: ‘Zorg 2015: apps vergroten zelfredzaamheid cliënt en professional’

 Niets is dynamischer dan de zorg. Veel verandering vindt op dit moment plaats onder druk van wet- en regelgeving. Zorgverleners worden geconfronteerd met dalende budgetten, stijgende verwachting van cliënten en patiënten en toenemende regeldruk vanuit de overheid. Meer voor minder noopt elke organisatie in de zorg tot radicale verandering. Veel van de verandering is georganiseerd rondom het administratieve proces waarna de wijze waarop zorg wordt verleend en zorg wordt georganiseerd een gevolg is van dat proces. Tijdens deze inspiratiesessie willen wij u meenemen hoe het anders kan.

Het is onze stellige overtuiging dat als het draait om de cliënt, we ook daar moeten beginnen met de verandering, niet alleen bij de cliënt maar bij alles en iedereen rondom die cliënt. Dus ook de familie, vrienden, mantelzorgers en professionals. Wanneer dat ecosysteem optimaal samenwerkt zijn grote voordelen te realiseren en in de praktijk is dit al gebeurd.

We nodigen je dan ook graag uit voor het event:

Zorg 2015: apps vergroten zelfredzaamheid cliënt en professional

Op 18 september nemen we je mee in deze veranderende wereld, de rol die technologie hierin nu al speelt en welke kansen dit voor jouw organisatie op korte termijn biedt. Zo laten we je zien wat de BETERApp heeft betekend voor MEE Plus en hoort je wat de impact van apps kan zijn op de zorgwereld. Meld je aan en laat je inspireren.

aanmelden

Bloei organiseert dit event samen met Pink Elephant.

Datum Donderdag 18 september 2014

Programma:
12.30 – 13.30 lunch en ontvangst
13.30 – 14.00 Korte introductie Caballero fabriek, innovatie, herbestemming en verandering
14.00 – 14.45 Visie 2020 door Piet van Vugt
14.45 – 15.00 Pauze
15.00 – 15.45 Visie op innovatie in de zorg door Mike van Holsteijn
15.45 – 16.30 Praktijk case Stichting MEE door Marcel Gutz
16.30 – 17.30 Borrel

Locatie De Caballero fabriek Saturnusstraat 60 2516 AH Den Haag


One Response

  1. […] Schrijf je nu in! […]