Ervaringen cliënt: “BETERapp is trouwe vriend”

 “De Beterapp is absoluut een aanvulling op de reguliere behandeling. Sinds een aantal weken gebruik ik deze app. Ik vind het fijn terug te kunnen zien hoe ik me heb gevoeld en in  de notitie te lezen waarom ik me toen zo voelde. Beterapp is voor mij een soort van trouwe vriend geworden waar ik mijn hart bij kan luchten, los van mijn behandelaars. Het idee dat behandelaars mee kunnen kijken en kunnen reageren is heel fijn. Het gevoel dat er iemand achter je staat en mocht het even niet gaan zoals je zou willen, je moed in kan praten en eventueel een afspraak maken. Het is een fijne aanvulling.

Het helpt mij ook mijn doelen, die je zelf invult, te behalen. Ik hoop echt dat hulpverleners de voordelen van beterapp zien en deze massaal zullen gaan gebruiken. Ik ben van mening dat een hoop hulpbehoevenden het als prettig zullen ervaren dat behandelaars zo op de hoogte zullen zijn hoe het met je gaat. Dit scheelt tijd en uitleg en er ontstaat een nieuwe manier van behandelen. Het is een gebruiksvriendelijke app met een heleboel voordelen.☺”