Launching customers

 

Instellingen met lef, die met ons de eerste sprong in het diepe hebben durven nemen.

Launching customer Brijder Verslavingszorg

Brijder Verslavingszorg

Brijder, specialist in verslavingszorg, is er voor iedereen en richt zich op het voorkomen en behandelen van verslaving met bijkomende problematiek en op het verbeteren van de kwaliteit van leven. De wensen en mogelijkheden van onze cliënten vormen de basis van onze behandeling. www.Brijder.nl.

Launching customer 1nP

Stichting 1nP

1nP staat voor: ‘1e netwerk Professionals in de ambulante GGZ’. Zij verenigen een groot aantal professionele hulpverleners uit heel Nederland. U kunt bij hen terecht voor psychiatrische, psychologische of psychotherapeutische behandelingen en zij bieden kortdurende of langlopende therapieën, variërend van hulp bij acute trauma’s tot en met verdiepende psychotherapie voor een complexere persoonlijke problematiek. www.1nP.nl.

Launching customer MEE Nederland

MEE Plus Groep

MEE PLUS ondersteunt mensen met een (vermoeden van een) beperking, bijvoorbeeld een lichamelijke, verstandelijke beperking, chronische ziekte of een vorm van autisme. Ze gaat uit van de eigen kracht van de cliënt en zijn omgeving en wil zijn zelfredzaamheid vergroten. MEE reikt oplossingen aan, coördineert deze en bouwt een duurzaam, informeel netwerk rondom haar cliënten. www.MEEPlus.nl.