Jouw gezondheid

 

Beter in je vel zitten! Dat is wat het gebruik van de BETERapp jou oplevert. Om dit te bereiken zijn er drie pijlers van doorslaggevend belang, waarbij de app optimaal ondersteunt:

Actief aan de slag

Gezond eten, leuk werk, genoeg bewegen, niet roken, het heeft allemaal effect op je gezondheid. Hoe actiever jij je best doet om gezond te worden en te blijven, hoe gezonder je zult zijn. In de app word je uitgedaagd om meetbare doelen te stellen waarna je proactief aan de slag kunt om deze te behalen.

Inzicht vergaren

Door bij te houden hoe het met je gezondheid is gesteld, kun je tijdig actie ondernemen als het mis dreigt te gaan, voorkomen is beter dan genezen! Je kunt jezelf natuurlijk ook pushen om nog betere resultaten te behalen. De app geeft je inzicht in de voortgang die je boekt op de door jou gestelde doelen, aan de hand van gescoorde punten en grafieken.

Samen doen

Uit je omgeving haal je de motivatie om vol te houden en soms hele concrete vormen van hulp om jouw doelen te realiseren. Met de app vergroot jij je netwerk van mensen die daar samen met jou aan werken. Of het nu vrienden, familie of professionele hulpverleners zijn: jouw netwerk helpt je verder.

Kijk ook eens deze video waarin Machteld Huber de nieuwe definitie van gezondheid ‘Health as the ability to adapt and to self manage’ toelicht.